Over Ons
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

OVER ONS

VISSPECIAALZAAK

Jan Barnhoorn en zijn vrouw Fiona openden in mei 2018 de visspeciaalzaak Oléron in Heemstede. Oléron staat voor kwaliteit, ambacht, exclusiviteit en puur natuur, wat je proeft in de winkel: in de producten, het interieur en de naam.

 

Passie voor vis

Jan Barnhoorn (Katwijk) heeft een passie voor vis en het vissen. Hij leerde het vak bij verschillende visspeciaalzaken in de regio. Samen met Fiona, die ook in de visbranche werkte, ging hij op zoek naar een pand voor een eigen zaak. Hij zocht bewust in de omgeving Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal omdat hij zich wilde richtten op “mensen die bereid zijn om geld te besteden aan kwaliteit.”

 

Open karakter

De gehele winkel heeft een open transparant karakter. Vanaf het zitgedeelte achterin de winkel kunnen klanten alles overzien. “Dat is precies mijn bedoeling: ‘open zijn over hoe we hier werken en de mensen informeren over onze producten”.

 

Visspecialiteiten en sushi

In de winkel wordt naast verse vis, schaal- en schelpdieren allerlei huisgemaakte visspecialiteiten, zoals gevulde zeebaars en zalm di nocci, sushi en salades verkocht. Zo willen we ons blijven onderscheiden.

Hoofd verkoopmedewerker

Huig

Verkoopmedewerkers

Team Oléron

Verkoopmedewerkster

Fiona

hoogwaardig assortiment dagverse vis

EEN UNIEKE SAMENSTELLING VAN DIVERSE BIJZONDERE VIS, SCHAAL- EN SCHELPDIEREN

ontdek de menukaart

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Stel ons uw vraag of laat een reactie achter

Recensies