Menukaart
5
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

DE MENUKAART

DE VISSPECIALIST VAN HEEMSTEDE

Ambachtelijkheid die we ook uitdrukken in de keuze voor de naam Oléron, het Frans-Atlantische eiland waar sinds jaar en dag oesters worden geteeld. Een langdurig en intensief proces, met als resultaat die delicate handvol zee…Wat ons betreft is alle vis delicaat, mits zorgvuldig geselecteerd en met respect bereid.

SPECIALITEITEN

Al onze gerechten dagvers

en huisgemaakt

broodjes

Dagelijks vers gemaakte

en rijk belegde broodjes

gebakken vis

Krakend krokant, kruidig,

gebakken verse vis

warme

&

koude gerechten

Kies zelf je verse gerechten uit onze vitrine 

en wij bereiden het voor u

*per 100 gram